Vanden Bussche

Een naam in industriebouw

Bouwen zit bij Vanden Bussche Veurne in het bloed. Ons familiebedrijf is al drie generaties een professionele en gepassioneerde partner die alle soorten bouwprojecten met kennis van zaken en van A tot Z uitvoert.

Industriebouw (merkgarages, toonzalen, kantoren en andere bedrijfspanden) is onze eerste liefde, maar ook voor uitdagende particuliere woningen en duurzame renovaties kunnen klanten al meer dan 50 jaar bij ons terecht.

Ontdek onze realisaties

Onze aanpak, uw winst

In Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Noord-Frankrijk is Vanden Bussche Veurne een klinkende naam in de industriebouw. Met onze kennis van (complexe) prefab staal- en betonconstructies en een eigen werkplaats brengen we elk project kwalitatief, snel en kostenbewust tot een goed einde.

We verzorgen daarbij het hele bouwtraject, van de ruwbouw tot de afwerking. Geen enkel detail ontgaat ons. Klanten kunnen erop vertrouwen dat hun project volledig naar wens wordt uitgevoerd.

Innovatief & duurzaam

We hebben niet alleen oog voor detail, maar ook een neus voor nieuwe bouwconcepten. Strengere energienormen gelden nu eenmaal ook in de industriebouw, dus zoeken we voortdurend naar hoe we tegemoet kunnen komen aan de hoge isolatie- en ventilatie-eisen. Zowel voor nieuwbouw als renovatie werken we bovendien samen met ervaren partners die de kennis hebben om duurzame bouwprojecten te realiseren.

Persoonlijke service

Een persoonlijke aanpak is het fundament van elk geslaagd bouwproject. Industriebouw, particuliere woning of renovatie. We luisteren naar uw wensen en begeleiden u van begin tot eind stap voor stap doorheen het hele bouwproces. Alleen zo bent u er zeker van dat de werken verlopen zoals u dat wilt.

Wat kunnen we voor u doen?

Heeft u vragen over onze bouwactiviteiten of concrete bouwplannen? Wilt u afspreken?
Aarzel niet ons te contacteren.

Contacteer ons