Vanden Bussche

Een naam in industriebouw

Bouwen zit bij Vanden Bussche Veurne in het bloed. Ons familiebedrijf is al drie generaties een professionele en gepassioneerde partner die alle soorten bouwprojecten met kennis van zaken en van A tot Z uitvoert.

Industriebouw (merkgarages, toonzalen, kantoren en andere bedrijfspanden) is onze eerste liefde, maar ook voor uitdagende particuliere woningen en duurzame renovaties kunnen klanten al meer dan 50 jaar bij ons terecht.

Ontdek onze realisaties

3 generaties industriebouw

In de gouden jaren 60 van de vorige eeuw begon Germain Vanden Bussche met algemene bouwwerken en schrijnwerkerij in Nieuwpoort. Hij maakte snel naam, vooral met de bouw van garages. In de jaren 70 was Vanden Bussche zelfs een van de absolute koplopers in garagebouw en actief in heel België.

Van hangars met houten spanten gingen de volgende generaties Vanden Bussche zich in zich in de loop van de jaren steeds meer toeleggen op staalbouw. Vandaag, met de derde generatie aan het roer, geniet het een stevige reputatie als staalconstructiebedrijf voor de industriebouw. Toonzaal bouwen, een modern kantoorgebouw zetten, renovatie van garages… Hoe complexer de opdracht en hoe groter de uitdaging, hoe liever.

De gespecialiseerde aanpak en constante focus op kwaliteit leverde ons familiebedrijf naast een sterke naam ook een pak werk op. In plaats van explosief te groeien, kozen we echter voor een gestage, solide groei. Een bewuste keuze om ook het familiale karakter te vrijwaren. In 2006 verhuisden we al onze activiteiten naar de huidige locatie in Veurne. 

Onze aanpak, uw winst

Dankzij onze uitgebreide kennis van prefab staal- en betonconstructies en een eigen werkplaats is Vanden Bussche in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Noord-Frankrijk toonaangevend in de industriebouw. We brengen elk project kwalitatief, snel en kostenbewust tot een goed einde.

Onze teams verzorgen het hele bouwtraject, van de ruwbouw tot de afwerking. We letten op elk detail: van het opmaken van de offerte over het uittekenen en finetunen van het ontwerp tot het produceren, schilderen en plaatsen van de stalen constructie-elementen. Klanten kunnen erop vertrouwen dat hun project, hoe complex ook, volledig naar wens wordt uitgevoerd. In elke fase denken we mee na en kijken we hoe we het bouwproces zo efficiënt mogelijk kunnen organiseren. Voor de afwerking doen we daarbij een beroep op partners die die dezelfde hoge kwaliteitsstandaard hanteren. De coördinatie van de werken houden we zelf in handen. Zo zijn we altijd zeker van het resultaat.

Innovatief & duurzaam

We hebben niet alleen oog voor detail, maar ook een neus voor nieuwe bouwconcepten. Strengere energienormen gelden nu eenmaal ook in de industriebouw, dus zoeken we voortdurend naar hoe we tegemoet kunnen komen aan de hoge isolatie- en ventilatie-eisen. Zowel voor nieuwbouw als renovatie werken we bovendien samen met ervaren partners die de kennis hebben om duurzame bouwprojecten te realiseren.

Persoonlijke service

Een persoonlijke aanpak is het fundament van elk geslaagd bouwproject. Industriebouw, particuliere woning of renovatie. We luisteren naar uw wensen en begeleiden u van begin tot eind stap voor stap doorheen het hele bouwproces. Alleen zo bent u er zeker van dat de werken verlopen zoals u dat wilt.

Één grote familie

Ons bedrijf telt 50 medewerkers. Zij zijn de basis van ons succes. Dankzij hun talent en expertise kunnen we elk project in industriebouw aan! Hun veiligheid en welzijn zijn dan ook onze eerste zorg. We doen er dan ook alles aan om hen zo goed mogelijk te begeleiden en staan altijd voor hen klaar. We zijn tenslotte één grote familie.

Wat kunnen we voor u doen?

Heeft u vragen over onze bouwactiviteiten of concrete bouwplannen? Wilt u afspreken?
Aarzel niet ons te contacteren.

Contacteer ons