Hoe uitdagender uw gebouw, hoe liever ...

Bij Vanden Bussche Veurne houden we van een uitdaging.
Al 3 generaties zijn we gespecialiseerd in het bouwen van merkgarages, toonzalen, kantoren en andere industriële hoogstandjes en renovaties. Zowel binnenin als vanbuiten, en dit overal in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Noord-Frankrijk. Helemaal anders en niet te verwarren dus met onze naamgenoten in Aalter.

Hoe moeilijker uw project, hoe liever we er onze tanden inzetten.
De combinatie van uitdagende projecten en een afwerking tot in de puntjes, maakt ons uniek. Net als onze aanpak: uit een groot netwerk van specialisten stellen we voor uw project het juiste team samen. Lean & mean: zonder extra’s die u op kosten jagen. Alleen wij en uw project. Klaar om samen iets moois op te bouwen.

Onze specialiteit: oog voor detail en afwerking ...

In de beperking schuilt de meester.
Om uw plannen tot een goed einde te brengen hebben we bewust zelf geen architecten in dienst. Wel specialisten die uw plannen alle ruimte geven en concreet helpen te maken. Tot in de details. We doen dit in samenspraak met uw architect. Of indien u dit wenst, brengen we u met de juiste architect uit ons netwerk in contact.

Gevolg?
Een unieke combinatie van oog voor detail en een no-nonsense aanpak die u telkens weer subtiel opmerkt wanneer u één van onze projecten bezoekt. Wat blijft hangen, is een fijn gevoel. Beleving en genieten staan centraal. Scroll gerust door de vele projecten of kom langs om inspiratie op te doen.

Renoveren met oog voor de toekomst en respect voor het bestaande ...

Renovaties en vernieuwbouw zijn de bouwprojecten van de toekomst.
Ook in de industriebouw. Maximaal bestaande structuren hergebruiken betekent immers dat u minder in nieuwe materialen dient te investeren en tegelijk met minder afval overblijft.

Bij Vanden Bussche Veurne kiezen we resoluut voor de totaalaanpak: met respect voor het bestaande, maar zonder de noodzakelijke behandelingen voor een maximale levensduur van uw gebouw te vergeten.


Snel weten of uw project iets voor Vanden Bussche Veurne is?

Zijn uw plannen verrassend moeilijk in uitvoering?

Bent u veeleisend tot in de details?

Verwacht u een totaalbeleving om u tegen te zeggen?

> Antwoorde u 3x met ?

Dan zetten we graag onze tanden in uw project. Contacteer ons hier.